Glæd dig til Græsted Revyen 2019

70’er fest 2 April.

Kokkene på Græsted Kro har kigget i de gamle kogebøger og valgt nogle af de mest populære retter fra de fede 70´ere. DJ´en har fundet vinyl pladerne frem og støvet dem af, så der kan blive spillet hits fra et årti, hvor Rock, Pop, Funk, Glamrock, New Wave, Punk og ikke mindst Disco fyldte dansegulvene på landets diskoteker. Vi skal høre hits med The Sweet, Osmonds, Bee Gees, Dr Hook, Boney M, Status Quo, Slade, Michael Jackson, Earth Wind and Fire, SHU-BI-DUA, Gasolin, 10 cc, Bob Marley, Kool & The Gang, Toto, Barry White, ABBA og mange mange flere……………. Kort sagt det bliver et brag af et Party !!!!

Det er lykkedes os at få ”Catja & René” til at komme og spille. De har blandt andet specialiseret sig i 70´er musik og har oven i købet optrådt med Walkers, Klaus & Servants m.fl.

Sidst ”Catja & René” spillede på kroen var til vores ”Afterski Party” hvor de fik hele salen til at koge…………

Diskoteks lyset er ved at blive sat op, spejlkuglen er pudset og røgmaskinen er gjort klar, så nu mangler dansegulvet bare at blive fyldt med glade voksne mennesker der vil vrikke ballerne af led………….

Fra kl.23.00 til kl.24.00 er priserne i Baren som i de fantastiske 70´ere !!!!

Det bliver bare BRED YMER og KNÆHØJ KARSE for selvom man ikke har nogen båd, kan man da godt spise et landgangsbrød!!!!!!

Der er stadig pladser til arrangementet og bestiller du nu giver vi en gratis velkomstdrink !!!

Kob-billetter

70s_A3