Glæd dig til Græsted Revyen 2019

Tina Gylling Mortensen

Tina Gylling Mortensen - Græsted Revyen 2019

Det er med stor glæde vi byder velkommen til Tina.

Tina er uddannet fra statens teaterskole og har medvirket i et hav af forestillinger på Mammut Teatret, Det Kgl. Teater, Betty Nansen, Grønnegårds Teatret og mange mange flere.

På tv og film har vi bl.a. mødt Tina i ”Broen”, ”Hævnen”, ”Sover Dolly på Ryggen”, ”Rita” & ”Tomgang”. Hun har været cirkus prinsesse i Zirkus Nemo.

Selv om vi har at gøre med en GRÆSTED REVY debutant er det faktisk ikke første gang Tina laver Revy. Det gjorde hun nemlig også på Det Kgl. Teater i 2008.

Jan Linnebjerg

Jan Linnebjerg - Græsted Revyen 2019

Med lige så stor glæde siger vi goddag til Jan.

Jan er uddannet fra Stens Teaterskole. Allermest kendt er Jan fra tv, som den flabede, charmerende julenisse Pyrus. Og selvom det blev til 4 julekalendere, spillefilm og masser af shows med den elskede nisse, har Jan også været med i meget andet på film, i teater og lagt stemmer til tegnefilm.

Jan har medvirket i Esbjerg Revyen og Hjørring Revyen. På tv har også set ham i Masterchef & Zulu Djævleræs.

Sofie Stougaard

Sofie er uddannet fra Statens Teaterskole. Sofie var stifter af og medforfatter til den satiriske kvindecabaret “Emmas Dilemma”.

Hun har medvirket i forestillinger på Bådteatret, Pakhus II, Tapperihallerne og Det Kgl. Teater.

På tv fik hun sit folkelige gennembrud i tv-serien “Nikolaj og Julie”, efterfulgt af ”Langt fra Las Vegas”.

Sofie har medvirket i Bornholmerrevyen, Tivoli Revyen og ikke mindst i Græsted Revyen i 2014 og i 2015. I 2014 modtog Sofie prisen for Årets Revytalent og prisen for Årets Bedste Revy sammen med resten af holdet bag Græsted Revyen.

Vi er så glade for atter, at kunne sige velkommen til Sofie!!

René Richard

René har turneret de danske landeveje tynde med Det Danske Teater, Det ny Turné Teater og Famile Teatret.

I 1993 var han med til at starte Græsted Revyen og har siden 1997 været revy direktør. René har flere gange været nomineret til Årets Revykunstner, Årets Parodist og modtog både i 2014 og 2017 prisen for Årets Bedste Revy sammen med resten af revyholdene de respektive år.

René er udover Græsted Revy nok mest kendt for sine fortolkninger af Kim Larsen & Gasolin som han underholder over hele landet med.