Glæd dig til Græsted Revyen 2019

Ugeposten Skriver: “En vældig helstøbt revy som er helt på højde med sidste år.” – »Twisterne« er bedre end nogensinde.

Revy-Logo-2013

Tak for i år og på gensyn i 2014!

Spilleperiode: 7. Juni – 6. Juli samt 1. August – 28. September

Efter sidste års succesfulde comeback, er vi nu atter klar med endnu en fuldtræffer med 6 flotte stjerner i Frederiksborg Amts Avis!

Læs også alle de fine Anmeldelser

Revy & Lækker Sommer Menu:
Spisning fra kl. 18:00
Revystart 20:00
Diskotek til 01:00
Torsdag fra kr. 460,-
Fredag & lørdag kr. 485,-
Græsted Kro & Revy er stolte over at kunne præsentere årets Revyhold!!!

Medvirkende: Christine Exner, Troels Malling, René Richardt & Lars Topp Thomsen

spejl-200

Revy & Lækker Sommer Menu:
Spisning fra kl. 18:00
Revystart 20:00
Diskotek til 01:00
Torsdag fra kr. 460,-
Fredag & lørdag kr. 485,-Velkomstdrink
Kr. 50,- pr. person

Revypakke


Velkomstdrink
Revymenu
Øl, vand og husets vin ad libitum
Kaffe avec
Kildevand
(Gælder under middagen frem til revyen starter. Kan kun bestilles til alle i et selskab)
Pris pr. person tors. kr. 750,- fre. & lør. kr. 785,-

Barpakke


Drinks af husets Spiritus (Rom, gin, vodka & whisky)
(efter revy og 2 timer frem. Kan kun bestilles til alle i et selskab min. 10 pers.)
Pris pr. person kr. 150,-

Vælger du både bar- & revypakke severes 1. genstand i pausen (husets vin, øl, vand el. husets spiritus)

 

V.I.P. Pakke


Forkæl dine samarbjedspartnere, kollegaer eller venner med en helt speciel VIP-aften.
Velkomstdrink v/ revydirektør René Richardt

Revymenu med opgraderede vine, øl & vand ad libitum

I vores hyggeligt indrettet VIP-lounge på balkonen vil der blive severet kaffe avec & hjemmelavede petit four inden revyen begynder.

I pausen mellem 1. & 2. akt severes sommerfrisk revycocktail med snacks.

Under hele arrangementet vil I have Jeres egen tjener

(minimum 10 pers. – max. 25 pers.)

Pris pr. person kr. 1198,-

OBS. V.I.P. Pakken kan kun bestilles pr. telefon. på 5085 9808

 


Menu:

Starter:
2 slags brød
Frisk basilikumpesto
Hjemmelavet aioli
Dagens tapenade
Ricottacreme med purløg

Carvery Buffet:
Dansk langtidsstegt gris vendt i krydderurter
Citron/rosmarinmarineret oksehøjreb
Klassisk rødvinssovs
Blancheret bønner, tomat, græskarkerner & parmesan
Sprød salat med årstidens grøntsager
Frisk kartoffelsalat med Dijon og radiser
Krydret pastasalat med sauterede grøntsager og oliven
Spidskålssalat med knækkede hvedekerner, forårsløg & frisk dild
Flødebagte kartofler


Om de medvirkende

René Richardt

Det er med stor glæde at både Græsted Revyen og dets revydirektør er tilbage efter sidste års store succes.

Han er manden bag Græsted Revyen og kan prale med sit 13 år lange engagement som skuespiller og kunstnerisk leder for revyen på Græsted Kro.
Endvidere er han kendt som det nordsjællandske svar på Kim Larsen, som trods sit nordsjællandske udspring turnerer i det meste af landet. Du har måske oplevet ham i dit nærområde eller på den årlige Langelandsfestival.
Tidligere var René en fast del af skuespillertruppen hos Susanne Theil´s “Familieteatret”.
Har endvidere produceret og medvirket i flere turné-produktioner.
Modtog i 2005 “Årets Thorleif”; en pris der gives for en helt speciel indsats for den danske revyscene.
Sidst, men ikke mindst, har han flere gange været nomineret til årets revy kunstner.

Troels Malling

Græsted Revyen glæder sig over dette herlige gensyn med Troels, som blandt andet medvirkede i den sidste Græsted Revy her på kroen i 2012.

Uddannet fra Statens Teaterskole i 2001 og har siden været ansat på bl.a. Aalborg Teater, hvor han bl.a. medvirkede i “Revisoren”, “Nøddebo Præstegård”, ”Laser og pjalter”, “Erasmus Montanus” og “Heksene.”

Har været en stor del af satire programmet ”Krysters Kartel” på DR2 og har også medvirket i 3. sæson af det populære tv-show ”Live fra Bremen”.

Christine Exner

Græsted Revyen er glade for, endnu en gang, at byde velkommen til Christine, som også var med i Græsted Revyen 2007 og 2012.

Er uddannet fra Statens Teaterskole i 2000. Udover Græsted Revyen har hun bl.a. medvirket i Dogmerevyen på Samsø i 2011.
Hun er kendt fra tv-serien “Hotellet” fra 2002 og har dannet makkerpar med Troels Malling i satire programmet “Krysters Kartel” på DR2 med b.la. figurerne “Johannes og Kitte”.

Lars Topp Thomsen

Græsted Revyen er stolte over at kunne præsentere det nye skud på stammen her på Kroen. Vi byder Lars og hans komiske talent hjertelig velkommen!.

Uddannet fra statens teaterskole i 2001. Modtog i 2005 Reumerts talentpris og i 2008 Reumert prisen for bedste store lille stykke sammen med sine 2 medspillere. Lars har medvirket i en række af teaterstykker og tv-dramaer og viste sit åbenlyse komiske talent, da han skrev og spillede med i kultforestillingen ”Vi bygger en røv af bulgur” sammen med vennen og kollegaen Rasmus Bjerg. Så det er med stor stolthed vi byder Lars velkommen i Græsted.


IMG_6098_1000x520

 

Frederiksborg Amt Avis ******

Gribskov – 11. juni 2013

Danskernes tidsånd, sommerens kro-menu.

Sommerevy: I år er det ingen sensation, at der spilles revy i Græsted, men der er fortsat meget at juble over.

Af Karl Erik Frederiksen

Det er 20 år siden, at der første gang blev spillet revy på Græsted Kro. Med undtagelse af de tre sorte år, hvor revyen helt var lukket på grund af byggespekulanternes hærgen, har den levet i sus og dus med og af den stemning, som opstår på en kro, hvor det er svært at finde noget at klage over, når det gælder muligheden for at hygge sig med god mad og drikkevarer i muntert selskab.

Sidste sommer, hvor det var revyens genopstandelse i et byggerod efter lukningen kunne alle i salen juble over, at det på trods af mange hårde odds igen blev muligt at se revy i Græsted. I år er det ingen sensation, at der spilles revy i Græsted, men der er fortsat meget at juble over.

Ikke mindst kan publikum glæde sig over at blive præsenteret for et hold gode skuespillere, og at der igen ser ud til at kunne udvikle sig en ny stor revystjerne blandt de medvirkende. Denne gang hedder debutanten Lars Topp Thomsen, som i sin korte skuespillerkarriere mere har boltret sig med teaterroller i den seriøse ende af skalaen, men som nu viser, at han spænder videre. Græsted Revyen lever op til dens gamle ry om også at være rugekasse for nye talenter.

Lars Topp Hansen er ikke nogen dårlig erstatning for skuespilleren John Batz, som i år har fundet andre græsgange. Han viser det som en hårdkogt hundetræner sammen med Troels Malling i en sketch om de farlige muskelhunde, samt i et af revyens faste indslag om de raske spillemænd, hvor han ligeledes er sammen med Troels Malling, eller når han er den bløde ægtemand i et nummer om parterapi sammen med Christine Exner.

Også som tekstleverandør har han evner. Han har skrevet plottet til en sketch, hvor han selv og revyens ankermand René Richardt snakker om den ny trussel mod danskheden, ulvene i naturen, hvis det da ikke er frygten for sigøjnerne eller udlændingene, der snakkes om.

Græsteds Revyen er i det hele taget god til at udvælge numre, der sætter fokus på danskhedens tidsånd, som ikke har så meget med partipolitisk magtspil at gøre. Helt eminent serveres formen af René Richardt og Christine Exner med dobbelttydigt ordspil i en sketch af Kjeld Torbjørn om stress og depression – eller af Christrine Exner alene i et nummer af Gunvor Reynberg om den unge karrierekvinde, som har svært ved at nå det hele.

Lidt partipolitik er der selvfølgelig med. Et af numrene er om finansministeren – lavet af Bølle Bobs far, Gunnar Geertsen, som i revyen har givet den gamle Bølle Bob-sang dette omkvæd: Corydon Don Don, Corydon Don Don, han er sjov, han er grov og han kan ikke blive flov….

Man kan selvfølgelig ikke spille revy i Græsted uden, at dets nu fraflyttede bysbarn Lars Løkke Rasmussen er omtalt. I år sker det i et nummer af Rasmus Søndergaard, hvor Troels Malling som den forhenværende statsminister udgør den ene halvdel af en super-statsminister, mens den anden halvdel er Christine Exner i rollen som den nuværende statsminister. Pointen er, at det kun kan lade sig gøre for rød blok at føre blå politik – og omvendt – fordi de to personer i virkeligheden kun er én. Det er et illusions-nummer, som kan gå ind i revyhistorien som en af de mest geniale politiske jokes beregnet til servering på en varm sommeraften.

Revyholdets styrke er generelt, at det forstår at videreformidle mange af revyens ord i velklingende sang til akkompagnement af revyens faste orkester Late Night Orchestra, hvis kapelmester Henrik Schrøder også har æren for, at de kommer så godt igennem sangnumrene. Selvfølgelig bliver det i dette grandprix-år udnyttet til et langt potpourri over danske grandprix-sange, og selvfølgelig kan der siges både godt og skidt om de fleste af lagkagerevyens numre. Til det gode hører, at revyen indledes og afsluttes med en opfordring til alle i salen om at give hinanden et kram. De medvirkende og deres tekstleverandører fortjener et stort et.

Copenhagen Culture ****

I Græsted flager man på premieredagen og det har man også grund til, for det er en flot revytradition, der her føres videre.
Forestillingens bedste tekst kommer fra Carl Erik Sørensen og handler om en bankmand, der bagatelliserer egne fadæser under titlen “Herregud”.

Lars Topp Thomsen har et særligt talent for at se nørdet ud og danner således flere gange par med Troels Malling, som er forestillingens komiske kraftcentrum. Malling kan kunsten at finde en stille poesi i sine figurer hvadenten han er harmonikaspillende kørestolsbruger, febrilsk rødvinssælger eller fanget i fedterøvsfælden. Desuden har Malling som den eneste en anstændig sangstemme, der kommer til udtryk i et stort grand-prix medley,

Et andet lyspunkt i forestillingen hedder Christine Exner, der allerede fra start træder i karakter som en kvindelig udgave af Tv-fænomenet Blachman. Hun slipper også godt fra et nummer om karrierekvinden, der lever så effektivt, at det hele slår klik for hende, og børnene ender i dybfryseren.

Græsted revyen kan heldigvis trække store veksler på den hyggelige krostemning, det ualmindeligt søde personale samt ikke mindst maden, der hører til i revydanmarks top.
Læs hele anmeldesen her…

Ugeposten Skriver:

Tirsdag den 11. juni 2013

Græsted Revy med et særligt twist.
Årets revy kommer godt og underholdende omkring det meste.

Af Jeanette Hougaard, Ugeposten

Da Græsteds revychef René Richardt for nogle uger siden udtalte til avisen, at årets revy nok ville lande på cirka samme niveau som sidste års anmelderroste udgave, tænker man jo sit.

Men efter premieren i fredags må ovenstående konstatere, at manden har fat og begreb om tingene. Når de fire makkere på scenen Christine Exner, Troels Malling, Lars Top Thomsen og René Richardt har spillet sig helt varme efter nogle forestilinger, så er det en vældig helstøbt revy som er helt på højde med sidste år.

Publikum kommer hele turen omkring parterapiens skrøbelighed, et virkelige morsomt nummer om den danske folkesygdom stress, og hypokonderens trængsler med figurlån fra satireholdet Krysters Kartel, som både Troels Malling og Christine Exner medvirker i.
Twistaholic i Græsted

Men det nummer, der fik publikum til at udbryde i fælleslatter er årets udgave af »Twisterne«, som har været en fast tradition i Græsted Revyen i en årrække. »Twisterne« er figurer, der er »lidt til en side« eller måske rettere »helt ved siden af«.
Og i år topper de med, i deres indbildte verden, at være tæt på at blive udtaget til landsholdet og det med en optimistisk begejstring som kun en nulrende hånd foran på de løse fodboldshorts kan konkurrere med. »Twisterne« er bedre end nogensinde.
Tidstypiske smæk

Tiden får også med den lange revypisk. Den kyniske bankdirektør (René Richardt) causerer over, hvordan de mindre kvikke narrer de mere dumme, iskold overfor konsekvenserne og altid parat til at give røvturen videre til andre igen i en meget velskrevet tekst af Carl Erik Sørensen.

Musikalsk har tekstforfatteren Gunnar Geertsen omskrevet sit gamle nummer »Bøllebob« til »Don Corydon« til en reprimande til finansministeren & Co omkring skolereformen og den danske forhandlingsmodel på arbejdsmarkedet. Musikken får endnu mere styrke, da holdet tager på en kavalkade gennem årtiers store Grand Prix numre, inden de fire skuespillere takker af. Læs hele omtalen her…

Nordkysten.nu Skriver:

Søndag 9. juni 2013

Græstedrevy: Den ramte plet

Græsted Revyen der løb over de skrå brædder fredag aften er bare revyen, den ramte plet og et veloplagt publikum kvitterede da også med bragende klapsalver.

GRÆSTED: Gaderne var smukt pyntet i Græsted, da Græstedrevyen havde premiere fredag aften. Alle 22 numre, bortset fra lige et par enkelte som faldt lidt udenfor var sikker på at ramme plet.

Successen var hjemme, og det var en træt, men glad René Richard der med sved på panden takkede publikum, men ikke mindst hans medskuespillere og øvrige medarbejdere ved revyen.

Revyen i sig selv kom vidt omkring og rørte ved emner som politik, melodi grand prix, parterapi, tv, stress, karriere, penge og meget mere.

Til revyen blev der serveret en dejlig buffet nu fra eget køkken/kok. Rødt kød med flødekartofler og diverse salater med kartofler, grønt, pasta mm. Gaderne var pyntet med flag i anledning af premieren. Læs hele omtalen her…