Glæd dig til Græsted Revyen 2019

Anne Karin

Anne Katrine - Græsted Revy 2018

Vi starter med vores nyeste skud på stammen, men dog en kær gammel kending. Vi er stolte over at præsentere Anne Karin Broberg! Anne Karin har tilbage i 1996 været en del af Græsted Revyen og vi glæder os derfor til at hun igen skal være en del af holdet.

Anne Karin er en rutineret ræv i revyfaget og har spillet med i mange folkekære revyer. Her kan nævnes Esbjerg Revyen, Ganløse Revyen, Nykøbing F. Revyen, Sønderborg Revyen, Revyperler og vi kunne blive ved.

Ud over Revy scenen har Anne Karin også slået sine folder på Amagerscenen, Nørrebro teater, som bakkesangerinde i Hvilen og tourneret med Susanne Breuning med egen forestilling “MED HOVEDET I HIMLEN OG FØDDERNE PÅ JORDEN “.

Vi har også æren af at præsentere en vaske ægte grand prixsanger, da Anne Karin tilbage i 80’erne og starten af 90’erne deltog i det Danske Melodi Grandprix.
Roserne vil ingen ende tage, så vi fortsætter: I 2017 blev Anne Karin hædret med den flotteste revypris af dem alle, Årets Dirch!

Vi er meget begejstrede for at have Anne Karin med på holdet i år

Christine Exner

Næste af årets revyspillere vi med stor stolthed vil præsentere, er Christine Exner!

Vi har igen i år fornøjelsen at have Christine med ved spåkuglen. Christine er ved at være en rutineret ”Græsteder” og har ud over sidste år, hvor Græsted Revyen vandt ”Årets Revy 2017” været en del af holdet i 2007, 2013 og 2014.

Christine er uddannet skuespiller på Statens Scenekunstskole og har siden optrådt på næsten alle scener i landet. Hun har stort set arbejdet indenfor alle genre, men er ofte set i komiske roller på teatret og på tv. Hun var med til at udvikle, skrive og spille satire-serien Krysters Kartel der gik med stor succes på DR2, og hun er med i Tv2 s seneste sæson af RITA .

Udover at spille med i årets Græsted Revy har Christine i år instrueret den udsolgte forestilling “Mødre”, på Folketeatret og til efteråret kan hun ses i forestillingen “Mix Double” på Det Kongelige Teater.

Vi er vilde med Christine og vi glæder os helt vildt til endnu end revy med hende

John Batz

Hvis man har sagt Græsted Revy må man også sige John Batz.

John har været med i ikke mindre end 10 revysæsoner i Græsted Revyen!
John har ud over sit engagement i Græsted Revyen også været en stor del af Arhus Revyen og været en del af holdet på Esbjerg Revyen, Randers Revyen og Bornholmerrevyen.
John har flere gange bevist at han hører til på scenen da han flere gange er blevet nomineret til ”Årets Dirch”. Hæder har han heldigvis også fået da han tilbage i 2014 blev hædret i Charlies Revygalla med prisen som Årets Mandlige Kunstner.

Sammen med René Richardt optræder i han lukalajk (John Mogensen og Kim Larsen) og har i mange år deltaget som “Danmarks Sjoveste Tjener” i Komikservering.dk og er en fast del af impro-gruppen “Alt på et bræt”

John kan også opleves på Ganløse Kro`s Julefrokoster i 2018.

Vi er så stolte over at have John med igen i år, han er en sand stjerne på scenen og i livet

René Richard

Sidste, men ikke mindste, revyspiller vi vil præsentere er René Richardt!

René var med til at starte Græsted Revyen I 1993 og har været direktør for Revyen på Græsted Kro siden 1997 som han driver sammen med sin kone Vibe.
René har flere gange været nomineret bla. til “Årets Dirch” og “Årets Parodist”. Han og revyholdet modtog med stolthed prisen for “Årets Bedste Revy” I TV-Charlies “Revy Galla” både i 2014 og 2017!

René har været i teaterverden siden 1982 og har spillet mange roller på diverse scener rundt om i landet
Han var i en årrække chef for et af Danmarks største turné teatre “Det Ny Turnéteater” og har været med til at sende store produktioner som “Jeppe på bjerget” med bl.a. Ole Ernst.
René har ud over teater/revy haft utallige imitationsshows, hvor ikke mindst den populære sanger Kim Larsen er blevet fortolket på bedste vis, så godt at han ofte rejser land og rige rundt med bandet René og Værsgo eller den intime Kim Larsen duo “Richardt og Kofoed”
Han kan her til sommer opleves på bl.a. Vig og Langelandsfestivalen, Tisvildeleje Bio Bistroen Skt. Hans aften, Gilleleje Havn d. 20 juli og mange andre steder.

Uden René, ingen Græsted Revy !