Glæd dig til Græsted Revyen 2019

Når Græsted, og resten af Danmark, så småt er på vej ud af vinter-hiet, så varmer vi festsalen på Græsted Kro op og lader tæppet gå for et blændende komisk show!

3 aftener sidst i februar byder vi jer velkomne til en aften, hvor der kræses for alle sanser med lækker mad, efterfulgt af et helt nyt show med 5 af Danmarks bedste entertainere, som leger med humorens mange udtryk lige fra variete til satire, komik til komedie, godt krydret med masser af musik og sang, som får taget til at lette.

 

Vi skal være i selskab med:

 

Vicki Berlin

En af Danmarks sjoveste kvinder, som vi kender fra ”Vild med dans” og ”Live fra Bremen”, samt et utal af shows landet over.

John Batz

Kendt for sit utrolige komiske talent og fantastisk sjove figurer, i ”Græsted Revyen” og utallige andre revyer og shows.

René Richardt

Specielt kendt fra Græsted revyen, og som hele Danmarks Kim Larsen kopi.

Bjarne Langhoff

Er en habil sanger og musiker, som bruger sine talenter i en række bands, som komponist, men også på scenen i en række musicals bl.a. Chess, Hair, Me and My Girl, Peter Pan og Skattøen.

Eskil Dohn

Er en alsidig sanger og spiller på alt lige fra streng til trut. Han er guitarist i Lars Lilholt Band, og har desuden optrådt med Sigurd Barrett, Søren Sko, Jette Torp, Inside the Whale, Harvest Moon, Viggo Sommer og Maria Lucia,

Showet henvender sig til unge, ældre, den sene julefrokost,

eller dig der lige skal ha´ en pause fra ”Pokemon” jagten.

Pris:  kr 505,- incl. gebyr.

Tryk på en af de nedenstående datoer for at købe billetter..