Årets holdopstilling

Et erfarent makerskab bliver luftet påny.

John og René har stået sammen på scenen mange gange i årenes løb, så det er ikke et ukendt makkerpar.

Kom til Græsted Revyen og oplev de herrer på slap line!

Her har vi dem!

årets skuespillere

John Batz

John Batz har rundet et skarpt revyhjørne. Igennem 30 år har John været en del af den danske revyscene, hvor han har underholdt over det meste af landet. Han har bl.a. været en del af Randers Revyen, Esbjerg Revyen og Århus Revyen. Man kunne blive ved med at nævne revyer, så det vil vi gøre; her kan også nævnes Bornholmerrevyen, Sønderborg Revyen, Mogenstrup Revyen og Kolding Revyen.

Han er en af ide-mændene bag Århus Revyen, hvor han gennem 12 år både har været skuespiller og kunstnerisk leder på revyen. 

Gennem 35 år har John og René, dannet par i flere succesrige shows. Ud over Græsted Revyen har de bl.a. sammen været John Mogensen og Kim Larsen i duoen ”Lukalajk”.

I 2014 fik John Batz prisen ”Årets Mandlige Revyskuespiller” ved TV2’s Charlies Revygalla. Han var med i 2017 Græsteds revyhold hev kåringen for ”Årets Revy” med hjem.
I prisuddelingssammenhæng har John flere gange også været nomineret til ”Årets Dirch”.

Udenfor revyscenen er John medstifter af de komiske tjenere ”Komikservering.dk” og improgruppen ”Alt på et bræt” der har turneret over hele landet.

Han har også medvirket i flere film, t-serier så som “Dichte”, Julekalenderen ”Den hemmelige tunnel og diverse reklamefilm.

John er klar til at sørge for at publikum igen kan få en på grineren i årets revy og vi lover at det bliver mere end et plaster på såret!

Ud over Græsted Kro kan du i løbet af året også opleve John i den humoristiske trio “Kopimaskinen.nu”, “John og Mogensen Show” og fra august på Holbæk Teater i stykket “Zorro og den forbudte sombrero”.

René Richardt

René Ricardt har turneret de danske landeveje tynde med Det Danske Teater, Det ny Turné Teater og Famile Teatret.


I 1993 var René med til at starte Græsted Revyen og har siden 1997 været både direktør for revyen og krofatter på Græsted Kro. René har flere gange været nomineret til Årets Revykunstner, Årets Parodist og modtog både i 2014 og 2017 prisen for ”Årets Revy” sammen med resten af revyholdene de respektive år.


René er udover Græsted Revy nok mest kendt for sine vellignende fortolkninger af Kim Larsen & Gasolin som han underholder over hele landet både under navnet René & Værsgo og Richardt & Kofoed. Som Kim Larsen-kopi har han også optrådt på flere festivaler, bl.a. Vig Festivalen og Langelandsfestivalen.

Manden med overblikket

årets instruktør

Nikolaj Tarp

Nikolaj Tarp er instruktør og filmproducer, er uddannet som filmproducer på Den Danske Filmskole.

På det store lærrede har Nikolaj været med i forskellige roller bag kameraet på en lang række film, bl.a. Anja & Viktor – Kærlighed ved første hik 2, Kunsten at græde i kor og Den skyldige.

Nikolaj har også været inde over flere serier så som Forbrydelsen og Mikkel & Guldkortet.

 

Græsted Revyen - Instruktør Nikolaj Tarp