19. august

Kenn Lendings Blues Band feat. Jens Rugsted

40 års jubilæums tour.

195,-

Tilkøb Spareribs med coleslaw og fritter 170,-

Blues, bajer og BBQ-spareribs

nutidig bluesmusik, i alle sine afskygninger og “grooves”.

Kenn Lending Blues Band i topform!
40 års jubilæums tour!

Guitaristen og sangeren Kenn Lending er om nogen Skandinaviens “Bluesmand” og Kenn Lending Blues Band er en
institution i Danmarks og Nordens musikmiljø. Siden 1980 har Kenn styret dette band til tusindvis af succesfulde koncerter i ind og udland, hvor humor, alvor, spilleglæde og et pakket dansegulv har været faste ingredienser.


Kenn’s filosofi er enkel og effektiv: “Blues er som et sprog man må tilegne sig, for at kunne fortælle sin egen personlige historie. Ligeledes gælder det om at levere nutidig bluesmusik, i alle sine afskygninger og “grooves”. Bandet skal også være som en legeplads, hvor alle musikerne har optimal mulighed, for at improvisere og præge musikken med deres indlevende virtuositet og personlighed. Derfor er to koncerter med Kenn Lending Blues Band aldrig helt ens.


Udover kapelmesteren selv på guitar og vokal, består bandet i sin nuværende form af musikere fra øverste skuffe: “Special star guest” bassisten Jens Rugsted,organisten Henrik Kjelin og som nyeste skud på stammen trommeslageren Jacob Vikkelsø. Med denne besætning starter bandet på Græsted Kro, med ekstra fokus på Kenn’s funky tilgang til urban blues’en.

Maden

Spareribs med coleslaw og fritter.