17. august

Se tiden an

Med Carl-Erik Sørensen

Pianist: Henrik Krogsgaard

155,-

Tilkøb tapas tallerken 165,-

Manden bag mange af de bedste revyklasikkere

carl-erik er på scenen for en gangs skyld

Dén tid, vi lever i, er bestemt ikke noget at grine af. Men dét kan blive svært at la´ vær´, når én af vore flittigste revyforfattere og landets bedste rimsmed Carl-Erik Sørensen vender det hele på hovedet i det satirisk show med highlights fra mere end 45 års viseproduktion. Man glemmer næsten at alle har det skidt, og alting går ad helvede til, når emner som nærighed, egoisme, indvandrere, miljøproblemer, ulighed, sygehusvæsnet, boliglån, sult og nød og krig og Verdenssituationen Som Sådan forvandles til overrumplende rim og pointer. Det hele er kort sagt dybt deprimérende, men med kapelmester Morten Wedendahl ved klavéret bli´r MUSIKKEN ihvertfald festlig.”

PRESSEN skrev bla.
“Se Tiden An” – et bidende revyshow, hvor publikum får lejlighed til at oplevere “Revyens nestor – satirens mester” på slap line, når han selv for en gangs skyld fremfører nogle af sine krasse og morsomme tekster”

“Han er landets bedste revyforfatter. Dét er der sådan set ikke nogen tvivl om. … Carl-Erik Sørensen kan dét, der gør revy til kunst: Forene det sjove med det skrappe. Give indignationen en lethed. Dansk revy har simpelthen svært ved at undvære den djævleblændte rimsmed, hvis elegante leg med ordene holder sin tilskuer vågen i timen, for man vil ikke gå glip af de snedigt turnérede rim, der overrumpler og skaber komikken. … Fis og ballade, når han skriver sine talrige dronningemonologer til Ulf Pilgaard… Men har med lune udlevéret selvtilstrækkelige, magelige, forkælede og egoistiske danskere i et stort galleri af skattespekulanter, grådige overlæger, smålige ligusterfascister … en broget flok af snusfornuftige og kværulerende medborgere i opgang og modgang – formår som revyforfatter at sætte dem allesammen på scenen med fornemmelse for den ægte satire”.

Maden

Tapastallerken